• Home
  • About
  • Editorial Team
  • Issue
    • Current
    • Archives
  • Submissions
  • Contact
  • Announcements
  • FOCUS AND SCOPE
  • Login
    • Publisher Home
    • Login
    • Register
    • Forgot your password?
    • Advanced search

Page Header

    • > Peer-Reviewers
    • > Publication Ethics
    • > Abstracting & Indexing
    • > Register
    • > Author Guidelines
    • > Contact
    • > Search
    • > OJS for Author
    • > OJS for Reviewer

    User
    Reference Management Tool

     

     

    Article Template


     

    Font Size

    Current Issue Atom logo
    RSS2 logo
    RSS1 logo

    Peer-Reviewers

     

    Visitor Stats

     

    Flag Counter

    Statcounter

    View JRST Stats

  1. Home
  2. Archives
  3. Volume 1 No. 1 Maret 2017: JRST

Volume 1 No. 1 Maret 2017: JRST

Articles

Gambaran Praktek Pengelolaan Pestisida pada Petani Kentang di Desa Kepakisan Kecamatan Batur Kabupaten Banjarnegara
Dwi Atin Faidah, Joko Malis Sunarno
PDF
01-08
Potensi Kulit Nanas Sebagai Substrat dalam Pembuatan Nata De Pina
Alwani Hamad, Betty Ika Hidayah, Amiratus Sholekhah, Andi Ghina Septhea
PDF
09-14
Formulasi dan Aktivitas Anti Jamur Sediaan Krim M/A Ekstrak Etanol Buah Takokak (Solanum Torvum Swartz) Terhadap Candida Albicans
Sapto Aji Wibowo, Arif Budiman, Dwi Hartanti
PDF
15-21
Implementasi Certainty Factor pada Diagnosa Penyakit Infeksi Tropis (Certainty Factor Implementation On Tropical Infection Disease Diagnostics)
Putri Fitria Aprilliani, Hindayati Mustafidah
PDF
22-36
Uji Fisik Pakan Ikan yang Menggunakan Binder Tepung Gaplek (Physical Test of Fish Feed Using Cassava Flour Binder)
Dini Siswani Mulia, Fatih Wulandari, Heri Maryanto
PDF
37 - 44

Editorial

Cover Vol. 1 No. 1
Editor Editor
PDF
i-iv
Daftar Isi, Editorial Board dan Kata Pengantar
Editor Editor
PDF
ii-iv
Daftar Penulis dan Petunjuk Penulisan
Editor Editor
PDF
v-vi

ISSN: 2549-9750

Creative Commons License
JRST (Jurnal Riset Sains dan Teknologi) is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License